0470 36 50 010470 36 50 01

Professioneel kleuradvies op maat van uw woonst
Vertaal uw interieur in kleur

Bent u op zoek naar een vakman die kleuradvies kan geven? In Moorsel kan u hiervoor vertrouwen op de expertise van ND-INTERIEUR.

Kleur- en interieuradvies

Wenst u dat uw woonst een specifieke sfeer uitstraalt? Wilt u graag één accentmuur aanbrengen in uw woon- of slaapkamer? Maar weet u niet goed hoe hieraan te beginnen? Vraag dan professioneel kleuradvies bij ND-INTERIEUR. Met meer dan 10 jaar ervaring op zak kan zaakvoerder Dieter u persoonlijk kleur- en interieuradvies geven, afgestemd op maat van uw project. Met de juiste tint kan u een ruimte immers in een mum van tijd een unieke look geven. Door rekening te houden met de lichtinval van uw woonst en de inrichting van uw interieur kan de juiste kleur voor net dat tikkeltje extra zorgen.

Divers kleurenpalet

Het beschikbaar palet aan kleuren is eindeloos, de variaties die mogelijk zijn ook. Dieter bespreekt graag vooraf met u welke kijk u heeft op uw interieur. Welk gevoel moet een ruimte voor u uitstralen? Op basis van uw verhaal én zijn ervaring doet hij een aantal suggesties van verfkleuren of behangpapier en werkt hij een vrijblijvend voorstel uit. ND-INTERIEUR is niet bang van wat kleur. Integendeel, door de juiste accenten te leggen en eigenzinnige combinaties uit te denken krijgt uw interieur net een ongelooflijke boost. Zelfs minder voor de hand liggende kleuren kunnen een prachtig resultaat opleveren. Vertrouw de make-over van uw ruimte of woonst toe aan een vakman gepassioneerd door kleur.