0470 36 50 010470 36 50 01

Opmeten en plaatsen van raamdecoratie
The finishing touch voor je huis

Laat de raamdecoratie in Moorsel aanbrengen door ND-INTERIEUR en ontdek welke meerwaarde dit bedrijf voor uw project kan hebben.

Ruim aanbod aan decoratie

Na het schilderen of behangen is de tijd aangebroken om alles af te werken én de ruimtes te decoreren. Vertrouw die klus toe aan ND-INTERIEUR. Een mooie raambekleding geeft uw huis immers sfeer en warmte. Of u nu kiest voor jaloeziën, gordijnen, glasgordijnen, vouwgordijnen of rolgordijnen, zaakvoerder Dieter geeft u graag meer uitleg over deze producten. Zo kan u een weloverwogen beslissing nemen voor uw specifieke toepassing. Het aanbod aan kleuren en materialen is eindeloos. ND-INTERIEUR werkt enkel met duurzame materialen die uw interieur in één vingerknip pimpen, handig zijn in onderhoud en een lange levensduur hebben.

Opmeting en plaatsing

ND-INTERIEUR meet en plaatst uw raamdecoratie. Voor de opmeting wordt 40 euro gevraagd, het tarief voor de plaatsing is op aanvraag en hangt af van de volumes en de moeilijkheidsgraad. Raamdecoratie is net zoals verf en behang een essentieel onderdeel van uw interieur. Laat u professioneel adviseren zodat alles perfect matcht. Op basis van uw wensen en gekozen stalen werkt ND-INTERIEUR een voorstel uit dat volledig aansluit bij wat u in gedachten heeft. De opmeting gebeurt door de zaakvoerder zelf zodat u op elk moment de garantie heeft dat alles tot in het kleinste detail werd nagekeken alvorens de uitvoering aan te vatten.